• info@sigenx.com
  • +387 33 654 793
  • Ako želite prodati kuću ili stan i to sve za jedan dan, a da ne napravite kiks dođite u SigenX
Agencija za nekretnine

Agencija SigenX važi za jednu od vodećih agencija u BiH sa tradicijom dužom od 22 godine.

Kontaktirajte nas

Agencija Sigenx osnovana je u Sarajevu 1997. godine i važi za jednu od vodećih agencija za nekretnine u Bosni i Hercegovini. Svakako sa najdužim stažom i kontinuiranim prisustvom na tržištu nekretnina, uspješno poslujemo 23 godine. U našem poslovnom pristupu klijent je na centralnom mjestu i važno nam je da je klijent zadovoljan sa ishodom posla. Imajući to u vidu, nastojimo Vam pružiti istovremeno profesionalan i prijateljski vid usluge.Uspješno, kvalitetno i brzo vršimo sve usluge koje su vezane za kupovinu, prodaju i najam nekretnina. Tim stručnjaka koji je sastavljen od ljudi koji dugi niz godina aktivno prate stanje na tržištu i upoznati su sa svim situacijama koje se mogu desiti kupcu/prodavcu pri kupoprodaji nekretnine ili iznajmljivanju iste. Povjerite Vašu nekretninu pouzdanom posredniku, garanciju za naš rad daje veliki broj zadovoljnih klijenata, završeni građevinski objekti i novogradnje sa urednim dokumentima.

image_not_found

Vlasnik i osnivač

Spaho Ljaljić

Agencija Sigenx osnovana je u Sarajevu 1997. godine i važi za jednu od vodećih agencija za nekretnine u Bosni i Hercegovini i regionu. Svakako sa najdužim radom i kontinuiranim prisustvom na tržištu nekretnina, uspješno poslujemo 23 godine. U našem poslovnom pristupu klijent je na centralnom mjestu i važno nam je da kupac i prodavac budu zadovoljni sa ishodom posla. Imajući to u vidu, nastojimo Vam pružiti istovremeno profesionalan i prijateljski vid usluge.

Naša Agencija oglašava Vašu nekretninu profesionalno na aktuelnim web portalima, društvenim mrežama kao i printanim medijima. Agencija Sigenx je prepoznatljiv, a time i konkurentna na tržištu nekretnina po oglašavanju u elektronskim i printanim medijima u našim partnerskim agencijama u Beogradu, Novom Pazaru, Frankfurtu, Istanbulu, Podgorici i Splitu.

Kako bismo našu ponudu učinili dostupnom što većem broju klijenata agencija Sigenx je aktivna u izradi analize i ispitivanja tržišta, stalnoj potražnji kupaca i investitora, te posjedujemo veliku bazu klijenata koji su prijavili potražnju određenih nekretnina. Našim klijentima pored usluge posredovanja osiguravamo i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja i pravnu pomoć. Obaveze, prava i odgovornosti između Agencije i klijenta definisane su Ugovorom o posredovanju ( u trajanju 3 ili 6 mjeseci ), pri čemu vam je osigurana potpuna pravna zaštita i sigurnost.

Kombiniranje globalnog pristupa i lokalnog znanja, te stalno prilagođavanje poslovanja potrebama naših klijenata i dinamici tržišta, garancija su kvaliteta naših usluga. Naše poslovanje je transparentno, a usluge i cijene su bazirane na proviziji. Naknada za usluge naše Agencije iznosi 3 % od realizovane kupoprodajne cijene koju plaća prodavac na kraju obavljenog posla. U navedenu naknadu uključeni su svi troškovi gore navedenih usluga koje Agencija pruža.

U Agenciji su zaposleni vrhunski stručnjaci iz oblasti nekretnina, prava, građevine, arhitekture. Akreditovani smo zastupnici kupaca i tu smo da Vam pomognemo u bilo kojoj oblasti vezano za Vaše i naše poslovanje.

IZABERITE PROFESIONALNOST – recite NE neovlaštenim agentima i neredu na tržištu – ZAŠTITITE SVOJA PRAVA

UKAŽITE POVJERENJE AGENCIJI SIGENX 033/654-793 ili 061/170-254

SigenX

Naš tim

Lejla Sipović

Agent prodaje

Žarko Stevanović

Agent prodaje

Nedžad Ljajić

Agent prodaje

Munevera Crnišanin

Agent prodaje

Jelena Šućur

Agent prodaje

Spaho Ljajić

Direktor agencije

Dragan Knežević

Agent prodaje

Asmir Hodzic

Agent prodaje

Nihad Ljajić

Agent prodaje

Zulfo Hadziomerović

Agent prodaje

Aiša Gojak

Agent prodaje
Utisci

Zadovoljni klijenti