• info@sigenx.com
  • +387 33 654 793
  • Ako želite prodati kuću ili stan i to sve za jedan dan, a da ne napravite kiks dođite u SigenX
SigenX

Naše usluge

Icon_not_found

Prodaja

Proces koji sigurno trebate prepustiti našoj agenciji. Prvi korak ste već napravili odabirom agencije koja posluje uspješno 22 godine na tržištu nekretnina. Posjetite našu poslovnicu i pripremite ZK izvodak kako bi utvrdili vlasništvo nekretnine. Sa svim daljim koracima koji su potrebni za prodaju nekretnine ćemo Vas upoznati u našoj poslovnici ili putem e.mail adrese ukoliko živite van države.

Nudimo profesionalno oglašavanje i prezentaciju Vaše nekretnine. Prikupljanje potrebne dokumentacije za kupoprodajni ugovor, ukoliko se ukaže potreba za rješavanje imovinskopravnih odnosa tu je naš pravni tim. Provizija agencije iznosi 3% od ostvarene cijene, te je napalaćujemo po završetku posla uz fiskalni račun.

Icon_not_found

Najam

Usluga koja je potrebna svakom zakupodavcu. Izbjegnite obaveza prema zakupcu i budite jedan od 200 zakupodavca koji koriste usluge naše agencije. Pored ciljanog odabira budućeg zakupca, pratimo sve ulazne račune koji pristižu na Vašu adresu, uplatu najamnine, kao i eventualni obilazak nekretnine radi provjere stanja. Posebnim sistemom pratimo sve zakupce i bez problema rješavamo česta pitanja i probleme. Pravimo ugovor o zakupu na minimalno 12 mjeseci i ne bavimo se kratkoročnim izdavanjem. Naknada agencije za ovu uslugu je jedna mjesečna kirija na godinu dana, ponuda koja vrijedi.

Icon_not_found

Kupovina

Ukoliko posjedujete nekretninu koja po procjeni naše agencije može biti interesantna, posjedujemo zabilježene kupce i investitore za kupovinu i realizaciju posla sa brzom isplatom.

Icon_not_found

Imovinsko pravna služba

Pored pravnih savjeta koji su besplatni, vršimo usluge koje se tiču legalizacije objekata, uknjižbe, parcelisanja zemljišta, etažiranja objekata, brisanje državnog vlasništva, zabilježbi i svih ostalih radnji koje su potrebne za uredan vlasniški list Vaše nekretnine. Pozovite na broj 033/654/793 i obratite nam se sa Vašim eventualnim problemom za koji vjerovatno imamo rješenje.

Icon_not_found

Procjena

Vršimo procjenu nekretnina uz izdavanje elaborata o procjeni, iste prevodimo na engleski, njemački i turski jezik. Uz savjetovanje stručnih lica, akreditovanih agenata te 23 godišnjeg iskustva naših uposlenika. Ukoliko angažujete našu agenciju za prodaju nekretnine, procjena je besplatna. Cijena procjene nije fiksna i sve detalje možete dobiti na e-mail adresu.

Icon_not_found

Potražnja

Potraga za nekretninom može biti naporna i uzeti puno vremena, obratite se našem timu koji ima akreditovane agente za zastupanje kupaca. Pratimo situaciju na tržištu svaki dan posebnim metodama. Potrebne su nam osnovne informacije (lokacija, kvadratura, cijena) Vaše potražnje koju možete ostaviti putem e-mail adrese i kontkatirat ćemo Vas kada bude pronašli nešto što bi vrijedilo utrošenog vremena za obilazak nekretnine. Ova usluga se naplaćuje ukoliko uspijemo da Vam pronađemo novi dom.

Icon_not_found

Adaptacije i prevoz

Svakoj nekretnini je potrebna određena adaptacije, naša agencija posluje sa kompanijama koje se bave izvođenjem svih vrsta adaptacija, pored toga pružamo usluge prevoza stvari u Vaš novi dom ili odlaganje starih stvari na određenu lokaciju.

Icon_not_found

Finansiranje

Obzirom da naša agencija ima zavidne rezultate na tržištu nekretnina, jedna od pogodnosti koju nudimo jeste saradnja tj. poslovanje sa vodećim bankama u našoj državi (Sberbank, Raiffeisen, Unicredit) prilikom kupovine nekretnina. Važno je napomenuti da je ova usluga besplatna neovisno o tome da li kupujete nekretninu iz naše ponude ili ne. Klijentima agencije je omogućeno da u privatnosti obave svu proceduru, što podrazumijeva: dostavljanje dokumentacije, podnošenje zahtjeva i realizaciju kredita.

Utisci

Zadovoljni klijenti