Usluge

Proces koji sigurno trebate prepustiti našoj agenciji. Prvi korak ste već napravili odabirom agencije koja posluje uspješno 22 godine na tržištu nekretnina. Posjetite našu poslovnicu i pripremite ZK izvodak kako bi utvrdili vlasništvo nekretnine. Sa svim daljim koracima koji su potrebni za prodaju nekretnine ćemo Vas upoznati u našoj poslovnici ili putem e.mail adrese ukoliko živite van države.

Usluga koja je potrebna svakom zakupodavcu. Olakšajte sebi svaki vid obaveza prema zakupcu i budite jedan od 200 zakupodavca koji koriste usluge naše agencije pri najmu nekretnine. Pored ciljanog odabira budućeg zakupca, pratimo sve ulazne račune koji pristižu na vašu adresu, uplatu najamnine na Vaš račun kao i eventualni obilazak nekretnine radi provjere stanja u istoj. Pravimo ugovor o zakupu na 12 mjeseci i ne bavimo se kratkoročnim izdavanjem.

Ukoliko posjedujete nekretninu koja po procjeni naše agencije može biti interesantna, posjedujemo zabilježene kupce za brzu kupovinu i realizaciju posla sa brzom isplatom.

Pored pravnih savjeta koji su besplatni , vršimo usluge koje se tiču legalizacije objekata, uknjižbe, parcelisanja zemljišta, etažiranja objekata ,brisanje državnog vlasništva, zabilježbi i svih ostalih radnji koje su potrebne za uredan vlasniški list Vaše nekretnine. Pozovite na broj 033/654/793 i obratite nam se sa Vašim eventualnim problemom za koji imamo rješenje.

Vršimo stručnu procjenu nekretnina uz izdavanje elaborata o procjeni. Elaborate prevodimo na Engleski , Njemacki i Turski jezik. Uz savjetovanje naših stručnih lica te 22 godišnjeg iskustva naših uposlenika. Ukoliko angažujete našu agenciju za prodaju nekretnine, koja je predmet procjene, elaborat o procjeni dobivate besplatno.

Potraga za stanom može biti naporna i uzeti puno vremena, obratite se našem timu koji aktivno, svaki dan prati situaciju na tržištu. Potrebni su nam glavne informacije(lokacija,kvadratura,cijena) Vaše potražnje koju možete ostaviti putem e.mail adrese i kontkatirat ćemo Vas kada bude pronašli nešto što bi vrijedilo da se pogleda.

Svakoj nekretnini je potrebna određena adaptacije, naša agencija posluje sa kompanijama koje se bave izvođenjem svih vrsta adaptacija, pored toga pružamo usluge prevoza stvari u Vaš novi dom ili odlaganje starih stvari na određenu lokaciju.

Obzirom da naša agencija ima zavidne rezultate na tržištu nekretnina,jedna od pogodnosti koju nudimo jeste saradnja tj.poslovanje sa vodećim bankama u našoj državi ( Sberbank, Raiffeisen,Unicredit) prilikom kupovine nekretnina. Važno je napomenuti da je ova usluga besplatna neovisno o tome da li kupujete nekretninu iz naše ponude ili ne. Klijentima agencije jeste omogućeno da u privatnosti obave svu proceduru,što podrazumijeva: dostavljanje dokumentacije, podnošenje zahtjeva i realizaciju kredita.

SigenX d.o.o 2016. Sva prava zadržana. Razvili Acronix